wowow 15 jaar

Wie zich al fietsend, lopend of wandelend buiten begeeft kent het bevrijdende gevoel van de buitenlucht, het genot van de fysieke inspanning en is zich bewust van zijn milieuvriendelijke keuze van verplaatsing.
Maar hij is zich ook bewust van het gevaar van een steeds drukker wordende omgeving en het risico om niet gezien te worden en betrokken te raken bij een ongeval.

Reeds meer dan 15 jaar zorgt het Belgische bedrijf WOWOW EUROPE ervoor dat personen zich zichtbaar en toch trendy op de weg kunnen begeven. Wat begon als een persoonlijk project van de zaakvoerder Peter Lievens, is ondertussen uitgegroeid tot een multinationale onderneming en marktleider binnen dit segment.

De merken Wowow, RaceViz en RunViz staan garant voor hoog kwalitatieve en gecertificeerde producten, en bieden voor een zeer uitgebreide doelgroep zeer aantrekkelijke jassen, vesten, handschoenen en accessoires.
Allen ontworpen in de thuisbasis in Aalst en verspreid over gans Europa.

De producten van Wowow zijn, waar mogelijk, genormeerd volgens de Europese normering voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit biedt de zekerheid voor de gebruiker dat hij een kwalitatief product aankoopt dat hem een optimale zichtbaarheid garandeert, zowel overdag als in het donker.

Want to know more?

Modieuze veiligheid

Modieuze veiligheid

Bij Wowow willen we niet alleen dat je gezien wordt, we willen ook dat je graag gezien wordt! Kledij en accessoires met oog voor styling en detail.

Wowow producten

Elk WOWOW product is in-house gedesigned

Onze eigen ontwerpafdeling zorgt jaarlijks voor tal van nieuwigheden en beheert het hele proces van brainstorm tot productie.

Wowow producten

Innovatief

Constante innovatie in materialen en druktechnologie is de drijfveer van onze productontwikkeling.

Wowow producten

Hoge kwaliteit

Bij de keuze voor onze materialen en afwerking kiezen we steeds voor de beste kwaliteit en duurzaamheid.

Wowow producten

Getest door onze gebruikers

Zoveel verschillende mensen met zoveel verschillende doelen op de baan. Door hen beter te kennen kunnen we betere producten maken.

Wowow producten

Gecontroleerde productie faciliteiten

We selecteren onze productiefaciliteiten zeer nauwkeurig en voeren jaarlijks een audit uit.

Wowow klantendienst

Vriendelijke klantendienst

Onze klanten zijn niet zomaar nummers en onze personen van de klantendienst zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.